تولیدات چند رسانه ای

تولیدات چند رسانه ای مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(سلام‌الله‌علیها)

دو حلقه فیلم کمک آموزشی با عنوان «پشتیبان ۱و۲»

• این فیلم‌های کمک آموزشی در راستای تسهیل، تقویت و تثبیت آموزش زبان فارسی زبان‌آموزان غیر ایرانی تهیه شده است.
  • این فیلم‌ها با استفاده از شیوه‌های به‌روز و با سیر منطقی «آسان به مشکل» تولید شده و نقش مؤثری در سرعت دادن به یادگیری بهتر زبان فارسی ایفا می‌کند.

نرم افزار صوتی آموزش زبان فارسی

• با توجه به تاثیرات مثبت آموزش سمعی ـ بصری، مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی در کنار کلیه کتاب ها و تولیدات علمی آموزشی خود، نرم افزار صوتی مخصوص به کتاب را تولید کرده و در اختیار زبان آموزان قرار داده است.

کلیپ های آموزشی در موضوعات متنوع

• کلیپ های آموزشی موردی پیرامون موضوعات متنوع زبانی همچون آموزش فصل ها، ماه ها، روزهای هفته، اعداد، خانواده و ...از دیگر تولیدات چند رسانه ای این مجموعه است.

این مرکز همچنین  تهیه‌ی قطعات پشتیبانی در قالب نرم‌افزار، فیلم، کتاب‌های صوتی را نیز در دستور کار خود دارد.