مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی خبر داد:

برگزاری نشست بصیرت افزایی با موضوع فاطمه شناسی همزمان با ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها

زبان فارسی

سرکار خانم رسولی موسوی از برگزاری نشست بصیرت افزایی با موضوع فاطمه شناسی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، نشست بصیرت افزایی «فاطمه شناسی» همزمان با ولادت با سعادت حضرت زهرا سلام الله علیها  در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراء سلام الله علیها برگزار شد.

در این نشست که با حضور زبان آموزان، طلاب، اساتید و کارکنان مرکز برگزار شد، سرکار خانم سرکار خانم صرافی استاد حوزه به سخنرانی پرداخت.

صرافی به جایگاه مهم و ارزشمند خانواده در اسلام اشاره کرد و افزود: امت اسلام همچون یک خانواده بزرگ است و پیامبر گرامی اسلام خود را پدر این خانواده می شمارند و می فرمایند: من وعلی پدران این امت هستیم.

استاد حوزه، حدیث کساء را جلوه کاملی از اهمیت وجایگاه خانواده در اسلام دانست و اظهار داشت:  وظیفه بانوان نسبت به مسأله خانواده بسیار مهم و سنگین است. بانوان چه در جایگاه همسر و چه در جایگاه مادر، نقش محوری در تعالی کانون خانواده دارند و باید با نگاه تقدس به این مسئولیت بنگرند.