بازدید زبان آموزان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی از کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی

marashi

جمعی از زبان آموزان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی با حضور در کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی، از نزدیک با فضای این کتابخانه آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، جمعی از زبان آموزان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، روز چهارشنبه 22 اسفندماه در نخستین کتابخانه ایران وسومین کتابخانه جهان اسلام، کتابخانه آیت الله مرعشی نجفی حضور یافته و با بخش های مختلف این کتابخانه آشنا شدند.

این بازدید به همت مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، به منظور آشنایی بیشتر زبان آموزان بین المللی با آثار و تالیفات غنی اسلامی ایرانی و ترویج فرهنگ کتاب خوانی انجام شد.
در این بازدید، زبان آموزان بین المللی آموزش زبان فارسی ابتدا در کنار مزار عالم وارسته آیت الله سید شهاب الدین مرعشی نجفی، موسس این کتابخانه حضور پیدا کردند و سپس با توضیحات و راهنمایی های مسئولان کتابخانه از قسمت های مختلف کتابخانه شامل مخزن خطی دارای 25 هزار نسخه خطی، و چند تالار مربوط به ترمیم و بازیابی کتاب های خطی بازدید کردند.

همچنین در این حاشیه این بازدید، زبان آموزان  با زندگی، شخصت و  خدمات آن عالم زاهد آشنا شدند.