ویژه‌برنامه‌های مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی در آستانه روز معلم

Untitled-1

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی از برگزاری ویژه‌برنامه‌های مختلف در آستانه بزرگداشت روز معلم در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، روز چهارشنبه یازدهم اردیبهشت، به مناسبت بزرگداشت روز معلم، برنامه‌های مختلفی در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد.

به منظور تقویت ارتباط طلاب با اساتید و ایجاد طراوت ونشاط در بین طلاب، کلاس‌های آموزشی این مرکز در دو شیفت صبح و عصر در فضای باز و سبز جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار شد .

برگزاری مسابقه غذای سالم و نشست بصیرت افزایی با سخنرانی خانم «رکوفیان» استاد حوزه، از جمله برنامه های این مراسم بود.

خانم رکوفیان در نشست بصیرت افزایی، به ادامه مباحث اعتقادی با موضوع «عدم رؤیت خداوند متعال با چشم سر» پرداخت.

در پایان نشست نیز برنامه پرسش و پاسخ برگزار شد و خانم رکوفیان به سوال های طلاب در این زمینه پاسخ داد.

در ادامه، طلاب بین‌الملل با پخت غذا از ملل مختلف، ضمن پذیرایی از اساتید و طلاب در مسابقه «غذای سالم» شرکت کردند و در پایان مسابقه به برگزیدگان هدایایی تقدیم شد.