نشست بصیرت افزایی ویژه طلاب مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد

110

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهراء علیهاالسلام از برگزاری نشست بصیرت افزایی و با محوریت "مباحث اعتقادی" ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل، روز چهارشنبه 18 اردیبهشت ماه، نشستی با حضور اساتید، طلاب و کارکنان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی با سخنرانی استاد حوزه، سرکار خانم رکوفیان در سالن این مرکز برگزار شد.

خانم رکوفیان در این نشست که از سلسله نشست های بصیرت افزایی با محوریت مباحث اعتقادی بود،  به ادامه مباحث پیرامون وحدانیت و قدرت نامحدود خداوند پرداخت.

وی با اشاره به صفت قادر بودن خداوند، افزود: خداوند "قادر علی کل شی " است یعنی قدرتش نامحدود و قادر به انجام هرکاری است.

رکوفیان ادامه داد: اقتضای عالم بودن و حکیم بودن خدای سبحان، اطاعت محض او از سوی بندگان است؛ چراکه اعتماد به علم و حکمت لایزال الهی، قدرت ما را در زندگی افزایش می دهد.

در پایان نشست، برنامه پرسش و پاسخ اعتقادی ویژه طلاب برگزار شد.

در حاشیه این نشست، از برگزیدگان مسابقات «آیینه فضایل، حدیث بیداری و معارف چهل حدیث» با اهدا جوایز تجلیل شد .

مرکز زبان فارسی