هفتمین نشست از سلسه نشست های بصیرت افزایی به زبان مادری، ویژه طلاب بین الملل برگزار شد

هفتمین نشست اندونزی

هفتمین نشست از سلسله نشست های بصیرت افزایی به زبان مادری ویژه طلاب کشور اندونزی برگزار شد.

به نقل از مدیر مرکز بین المللی زبان فارسی جامعه الزهراءعلیهاالسلام، اداره آموزشی تربیتی- پژوهشی اداره کل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی با همکاری  مرکز بین­المللی آموزش زبان فارسی هفتمین  نشست ویژه طلاب اندونزی­زبان را برگزار کرد.

در این نشست که روز چهارشنبه 98/6/27 از ساعت 11-12 برگزار شد. استاد محترم حجه­الاسلام والمسلمین جناب آقای کاشی زاده به سؤالات طلاب در زمینه مباحث خداشناسی پاسخ داده ومطالبی را در رابطه با اهمیت شنیدن سخنان حکمت آمیز  و برتر بودن آن از عبادت یک سال«کلمه الحکمه یسمعها المؤمن خیر من عباده سنه»  بیان کردند.