نشست بصیرت افزایی در سالن مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد.

5d9d5b8d3280e-300x200

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهراء(علیهاالسلام) از برگزاری نشست بصیرت افزایی در سالن این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، روز چهارشنبه سوم مهرماه نشستی در سالن این مرکز با حضور اساتید، طلاب و کارکنان این مرکز و با سخنرانی حجه الاسلام و المسلمین عصاری برگزار شد.

حجه الاسلام و السملين عصاري به بیان مباحثی پیرامون برترین الگوهای قرآنی پرداخت.

وی گفت: خداوند متعال الگوهایی در قرآن معرفی کردند. گاهی یک زن همچون حضرت زینب علیهاالسلام برای همه مومنین الگو می شود. در ادامه به بررسی ابعاد زندگی حضرت زینب علیهاالسلام اشاره کرد و آن را از نظر بعد علمی و عبادی و حیا و حجاب مورد بحث و بررسی قرار داد.

بعد علمی

امام سجاد علیه السلام می فرمایند: عالمه غیر معلمه بودند؛ ایشان در کوفه کلاس درس و تفسیر قرآن برای زنان داشتند پس یک زن مومن باید نسبت به علم و دانش به خصوص علمی که برای هدایت مهم است اهتمام داشته باشد. لذا ما هم در فراگیری علم و دانش نباید کوتاهی کنیم.

بعد عبادی

انس حضرت زینب سلام الله علیها با نماز و نافله و دعا و قرآن، نشان دهنده عبادت و تهجد ایشان بوده  به طوری که امام حسین علیه السلام می فرماید: خواهرم زینب مرا در نماز شب هایی که می خوانی فراموش مکن و امام سجاد می فرماید: در این سفری که از کربلا به کوفه و  شام داشتیم نماز شب عمه ام ترک نشد گر چه به خاطر شدت مصیبت و بیماری نماز را نشسته می خواندند.

بعد حیا و حجاب

حضرت زینب علیهاالسلام اهل عفاف بودند و پوشش ایشان بسیار کامل و در اوج عفت و حیا و حجاب بود . و حضرت زهرا علیهاالسلام الگوی بسیار مناسبی برای ایشان در این زمینه بودند.

بعد صبر و استقامت در برابر مصائب

خداوند به صابران درود فرستاده است و به همه انسانها می فرماید : ولنبلونکم بشی من الخوف و الجوع و نقص من الاموال و... و در آخر می فرمایند و بشر الصابرین

بیشترین جلوه صبر در میان خاندان عترت و طهارت علیهم السلام در حضرت زینب سلام الله علیها  تجلی کرده است . پیامبر به علم الهی می دانستند حضرت زینب سلام الله علیها در طول زندگی بابرکت خود چه مصیبت هایی خواهد کشید؛ از داغ حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله در سن 4 سالگی و شهادت مادرشان بعد ازدو الی سه ماه؛ شهادت پدر بزرگوارشان در سال 40 هجری و بعد شهادت برادرشان امام حسن و امام حسین علیهم السلام در سال 60 هجری و بعد از قضایای کربلا و شهادت عزیزانش، مصائب اسیری شان که به فرموده امام سجاد علیه السلام سخت ترین اتفاقات در این سفر بوده است.  همه این ها برای ما درس است .

در پایان استاد حوزه ضمن ذکر مصیبت به سخنان خود پایان دادند.