مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی

مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(س) با بیش از سه دهه فعالیت آموزشی، پژوهشی و مدیریتی، مرکزی پیشرو در آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان است. این مرکز تاکنون بيش از 7000 فارسي‌آموخته، از بيش از 90 ملّيت داشته که هم‌اکنون در کشورهای خود به فعاليت‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اشتغال دارند. زبان‌آموزان بعد از گذراندن 34 واحد درسی، به تناسب مليت‌هاي شرکت‌کننده به مدت 6 تا 8 ماه در تمامي مهارت‌هاي زباني(شنيدن، گفتن، خواندن و نوشتن) توانمند شده و مي‌توانند به خوبي مطالب را درک کنند، بخوانند، بنويسند و قدرت خوبي در تکلم و بيان مطالب داشته باشند.

Persian Language Learning Center

Jami’at al Zahra the International Center for learning Persian has been active in teaching, researching, and managing for more than three decades. It has been the forerunner in teaching the Persian language to non-Persian speakers. Until now, this center has had more than 7,000 students from over 90 nationalities who have learned Persian and are currently active in cultural programs, teaching, and researching in their own countries. After completing 34 class credits and depending on the student’s nationality, it takes about 6 to 8 months to learn all the skills of the language. Students are able to read, write, understand materials, and have the power to converse about and convey different subjects.

المركز الدولي لتعليم اللغة الفارسية

المركز الدولي لتعليم اللغة الفارسية في جامعة الزهراء عليها السلام، يعتبر مركزاً رائداً في تعليم اللغة الفارسية لغير الناطقين بها وذلك لما يمتاز به من خبره في الإداره والتعليم والبحث لمده ثلاثه عقود متتاليه. درس المركز حتى الآن اللغة الفارسية لأكثر من 7000 طالب جاءوا من ما يزيد على 90 جنسية و هم الآن يمارسون في بلادهم أنشطة ثقافية و تعليمية وعلمية متعددة. بعد أن يجتاز طلاب المركز 34 وحده دراسية في مدة تتراوح ما بين 6 إلى8 أشهر و ذلك بما يتناسب و لغتهم الأم، يصبحون متمكنين في كل المهارات اللغوية (الكتابة- القراءة- المحادثة- الإستماع). فيصبحون قادرين على فهم المتحدث والتكلم وإفهام المخاطب بشكل صحيح وجيد.

اخبار و اطلاعیه‌ها

دوره های آموزشی

این دوره برای افرادی مناسب می باشند که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های ایران و ... را دارند. دوره آزاد آموزش زبان فارسی به تناسب نیاز زبان آموز برنامه ریزی می شود. در این دوره از علاقمندان به ازای آموزش هر دوره هزینه ای دریافت می شود. طول مدت آموزش تا یادگیری کامل زبان فارسی دو ترم تحصیلی می باشد
این دوره برای افرادی مناسب می باشندمرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا ء علیها السلام ،برای آن دسته از زبان‌آموزانی که علاقه‌مند به یادگیری زبان فارسی به صورت غیرحضوری و برخط هستند و يا امکان شرکت در کلاس‌هاي حضوری را ندارند ، اقدام به برگزاری دوره‌های مجازی نموده است. اولين دوره آموزش مجازی زبان فارسی در تابستان ۹۶ با حضور تعدادی از زبان‌آموزان از کشورهای مختلف با موفقيت برگزار گرديد و در حال حاضر در صورت اعلام نیاز طلاب برگزاری کلاس های مجازی امکان پذیر می باشد.
آموزش حضوری زبان فارسی مرکز، ویژه طلاب غیرایرانی جامعه الزهراء علیهاالسلام است. این مرکز علاوه بر آموزش طلاب غیرایرانی، به متقاضیان فراگیری زبان فارسی از سایر مراکز و موسسات، خدمات آموزشی ارائه می دهد. در حال حاضر، دانشجویان دانشکده هدی، زبان آموزان آزاد و ... از آموزش های حضوری مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا علیهاالسلام بهره مند می شوند.
در این فرایند آموزشی، زبان آموزان با حضور در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی و شرکت منظم در کلاس های عملی و نظری مورد نیاز، به تناسب ملّیت های خود در بازه زمانی ۶ الی ۹ ماه تحصیلی، زبان فارسی را یاد می گیرند. کلاس ها بر اساس چهار مهارت اصلی زبانی شنیدن، گفتن، خواندن و نوشتن برنامه ریزی شده و هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ برگزار می شود. دوره های آموزش زبان به تناسب نیاز و سطح زبانی فراگیران، در سه مقطع مقدماتی، متوسطه و پیشرفته برگزار می شود
مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برای زبان آموزانی که درخواست تحصیل در رشته های مختلف را دارند، علاوه بر دوره آموزش زبان فارسی، متناسب با رشته تحصیلی آنان دوره های ویژه تکمیلی را در جهت توسعه گنجینه لغات و بالا بردن سطح معلومات زبانی آنان برگزار می کند. واحدهای درسی که در این دوره ارائه می شود، ۱۷ واحد است.
 دوره های دانش افزایی اساتید در راستای بالا بردن سطح آگاهی و اطلاعات زبانی و توانمندسازی اساتید آموزش زبان فارسی با اهداف زیر برگزار می گردد:

۱) آشنایی و به روز رسانی  اطلاعات اساتید در زمینه مطالب آموزشی، متدهای تدریس، استفاده از ابزارها و تکنولوژی­های جدید مورد نیاز در تدریس و ... ؛

۲) بررسی و بیان خطاهای زبانی زبان آموزان و بیان راهکارها

۳) آشنایی با ویژگی های یک استاد موفق و کارآمد

۴) ایجاد توانمندی در تهیه و آماده سازی محتوای کمک آموزشی زبانی

۵) آشنایی با برنامه های آموزشی جاری روزانه

۶) آشنایی و بالا بردن سطح اطلاعات در شناخت آداب و رسوم ملل مختلف

۷) افزایش نشاط علمی اساتید؛

۸) ایجاد و تقویت روحیه بالندگی علمی اساتید؛

۹) ایجاد انگیزه در اساتید جهت تقویت بنیه علمی خویش؛

** مخاطبین این دوره کلیه اساتید مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراء(علیهالسلام) می باشند.