آیین آغاز سال تحصیلی جامعه الزهرا و حوزه های علمیه خواهران به صورت مشترک برگزار می شود

آیین آغاز سال تحصیلی99

مراسم آغاز سال تحصیلی جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور با پیام حضرت آیت الله نوری همدانی شانزدهم شهریورماه برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، آیین آغاز سال تحصیلی جدید جامعه الزهرا علیهاالسلام و حوزه های علمیه خواهران سراسر کشور روز یکشنبه شانزدهم شهریور ماه از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ به صورت مشترک و با پیام حضرت آیت الله نوری همدانی در سالن آیت الله شرعی مرکز مدیریت خواهران برگزار می شود.

این مراسم با رعایت پروتکل های بهداشتی با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مدنی، مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام و حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور مدیر حوزه های علمیه خواهران برگزار می شود.

لازم به ذکر است این مراسم به صورت زنده از شبکه قم و شبکه قرآن و معارف سیما پخش می شود.