جلسه "تبیین مسائل آموزشی و شیوه های تدریس مجازی" برگزار شد.

جلسه

رسولی موسوی، مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراءعلیهاالسلام از برگزاری جلسه "تبیین مسائل آموزشی و شیوه های تدریس مجازی" با حضور اساتید این مرکز خبر داد.

رسولی موسوی گفت: روز پنج شنبه 14 اسفند99 جلسه ای با حضور اساتید اساتید مجازی زبان فارسی تشکیل شد. در این جلسه ضمن تبادل نظر و ارائه پیشنهادات توسط اساتید، به بیان شیوه های نوین تدریس مجازی و ارائه راهکارهایی برای بالا بردن کیفیت آموزش پرداخته شد و مسائل آموزشی نیز مورد بررسی قرار گرفت.

از عمده مطالب مطرح شده در این جلسه عبارتند از:

- بیان فعالیت های مرکز در سال اخیر از جمله: آماده سازی فایل کتاب های زبان فارسی با آرم جامعه الزهراءعلیهاالسلام، آماده سازی فیلم های تدریس کتاب های آموزش زبان فارسی جهت کلاس های آفلاین، آماده سازی سوالات امتحان شش جلدی کتاب زبان فارسی برای آزمون های تستی پایان هر کتاب

- حساسیت پذیرش های جدید نسبت به پذیرش های سال قبل به جهت آشنا نبودن با محیط

- پویا و بانشاط بودن کلاس ها

- تأکید بر داشتن طرح درس برای هر جلسه

- بیان اهمیت املا و تکلیف نوشتاری در مرحله مقدماتی

- ضرورت استفاده از امکانات مثل: قلم نوری، پاورپوینت، وایت برد و ...  برای آموزش دستور زبان