دومین نشست بصیرت افزایی ویژه طلاب کشور اندونزی برگزار شد

600600p1680EDNmainپوستر-همايش

دومین نشست از سلسله نشست های بصیرت افزایی با موضوع آشنایی با عقاید، فرهنگ و آداب و رسوم طلاب اندونزی و بررسی نیازهای منطقه ای آنان با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین کاشی زاده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، اداره آموزشی تربیتی- پژوهشی اداره کل هماهنگی امور طلاب غیرایرانی، با همکاری مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، روز چهارشنبه 29 خردادماه، دومین نشست از سلسله نشست های بصیرت افزایی با موضوع آشنایی با عقاید، فرهنگ و آداب و رسوم طلاب کشور اندونزی و بررسی نیازهای منطقه ای آنان با سخنرانی حجت‌الاسلام‌ و المسلمین کاشی زاده برگزار کرد.

در این نشست، طلاب با توجه به مباحث مورد نیاز به گروههای چند نفره تقسیم شدند و در کار گروههای فقه، امام شناسی، مسائل مهارتی(چگونگی امر به معروف و نهی از منکر) و ... قرار گرفتند.

این نشست به زبان اندونزیایی برگزار شد.