برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت فاطمه معصومه (علیهم السلام)

ولادت+حضرت+معصومه   به گزارش روابط عمومی و روابط بین الملل، روز چهارشنبه 12 تیر ماه، نشستی با حضور اساتید، طلاب و کارکنان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی با سخنرانی خانم میرامام، در سالن این مرکز برگزار شد.

خانم میرامام در این نشست نکاتی پیرامون زندگی دنیوی بیان کرد. وی گفت:

وی گفت: دنیا جای امتحان دادن است؛ ما به دنیا نیامدیم که زندگی کنیم؛ زندگی حقیقی جای دیگری است؛ همان طور که دیگران رفتند و زندگی را در جهان دیگر شروع کردند ما هم می رویم .

هر کس در این هستی به مقامی رسیده به خاطر این است که با خداست؛ تاریخ نیز این را به ما گواهی می دهد کجا هستند کسانی که در این دنیا ظلم کردند ؟ کجاست نام و نشان آنها ؟

تاریخ مقام و منزلت ائمه علیهم السلام و کسانی که در مقابل این زورگویی ها و ستم­ها ثابت قدم را نیز نشان می دهد.

خانم میرامام تصریح کرد: برای کسب معارف الهی باید سختی کشید. یکی از وظایف شما طلاب این است که خوب درس بخوانید تا هم  خود فردی وارسته باشید وهم جهت پاسخ گویی به سوالات بسیاری که بعدها قرار است در کشورتان با آن مواجه شوید آماده وتوانمند گردید.

وی در ادامه افزود: حضرت معصومه علیهم السلام از جمله کسانی بودند که جز خدا و رضایت او چیزی در زندگی نورانی شان نبود، لذا  حرمش مأمن هزاران عاشق دلسوخته و عارف است.

مراسم با پذیرایی از شرکت کنندگان پایان یافت.