ارائه کلیه فعالیت های تربیتی فرهنگی این مرکز بصورت مجازی

images02

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی اظهار داشت: با نظر به شرایط حاکم و ارائه آموزش ها بصورت مجازی، واحد تربیتی- فرهنگی این مرکز نیز در راستای بالا بردن سطح آگاهی های عبادی- علمی، با امید به تربیت مهدی باوران مهدی یاور، در سال جدید(1399) و تا اطلاع ثانوی، برنامه های خود را  به صورت غیر حضوری و مجازی درقالب ارائه محتوا، ارتباط با اساتید همیار تربیتی و مشاورین جامعه الزهرا علیهاالسلام  آغاز کرد.

اهم این برنامه ها عبارتند از:

1- دقیقه های قرآنی( محفل قرآنی غیر حضوری )

2- سبک زندگی اسلامی( ارتباط زوجین، انتخاب همسر، جستارهای اعتقادی ، جمع بین تحصیل وخانواده(مدیریت تحصیلی) و... .

3- ارائه نمایشگاه های مختلف در قالب پوستر و... ؛ از جمله : سیره علماء ، زندگی نامه شهدا (افلاکیان خاکی ) ، خاکریز خاطرات و...

4- قصه های تربیتی قرآنی- حدیثی(هر آیه یک قصه)

5- احکام یک دقیقه ای

6-مشاوره