در محضر شاه شهید

در آستانه میلاد حضرت عبدالعظیم حسنی اردوی یک روزه زیارتی حرم حضرت عبدالعظیم حسنی ویژه جمعی از زبان آموزان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد.

1

همزمان با ولادت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام اردوی یک روزه تربیتی- فرهنگی و آموزشی « در محضر شاه شهید» روز پنج شنبه 22 آذرماه با حضور جمعی از طلاب واساتید مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، این اردو یک روزه با هدف ارتقاء سطح معنویت، تقویت روحیه تعامل، افزایش طراوت و نشاط و همچنین تقویت زبانی طلاب  با بهره گیری از ظرفیت های معنوی بارگاه منور حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام  و مرقد امام خمینی (ره) با حضور 108 نفر از طلاب واساتید برگزار مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد .

در حرم حضرت عبدالعظیم استاد رضایی در بیاناتی به تبیین شخصیت ومقام حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام برای طلاب پرداخت و افزود: در روایت از امام هادی علیه السلام نقل شده که به شخصی از اهل ری که به پس از زیارت سیّدالشّهداء علیه السّلام به محضر آن امام معصوم رسیده بود، فرمودند: «آگاه و متوجّه باش ، اگر قبر عبدالعظیم را که در نزد شما می باشد زیارت کرده بودی ، مثل این بود که حسین بن علی علیه السّلام را زیارت کرده باشی .»

در ادامه طلاب مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی  از موزه آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام بازدید کردند.

در حاشیه این اردو همچنین، نشستهای معرفتی و جلسه پرسش و پاسخ با حضور اساتید و با محوریت آشنایی با حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام، امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی و مسائل اخلاقی برگزارشد و از متن نشست ها مسابقه ای برگزار شده و به برگزیده گان در مسابقه جوایزی اهدا شد.