اساتید متخصص و متعهد

• IMG_۲۰۱۶۰۳۰۶_۱۰۲۳۵۹استادان مرکز بین ­المللی آموزش زبان فارسی جامعة­الزهراء(س) از اعضاء کادر علمی رسمی و اساتید مدعو تشکیل شده است.

• سابقه تدریس طولانی و تجربه­ کاری مناسب و انگیزه اساتید، در امر آموزش زبان فارسی به غیرفارسی­ زبانان باعث پیشرفت چشمگیر زبان­ آموزان در فراگیری زبان می شود.

• اساتید بر اساس استاندارد­های آموزش زبان به امر آموزش مشغول هستند.

• اساتید در کارگاه­ های آموزشی، آزمایشگاه زبان که مرتبط با آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان است، به­ طور فعّال شرکت می­ کنند.

• اساتید با زبان­ آموزان رابطه ­ای دوستانه برقرار نموده و به صورت مستمر، در موقعیت­ های مختلف آموزشی، اردوهای نیم روزه و یا... زبان ­آموزا­ن را در امر آموزش زبان یاری می ­رسانند.

• استاد مشاور و معین زبانی برای زبان ­آموزان مقیم خوابگاه در غیر ساعت درسی، کمک قابل توجهی به پیشرفت زبانی فراگیران می­ نماید.