درس اخلاق ویژه طلاب مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراءعلیهااسلام برگزار شد.

5237576_704

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهراء(سلام‌الله‌علیها) در آستانه شهادت حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام ویاران با وفایش از برگزاری درس اخلاق ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین الملل، روز یکشنبه 17 شهريور ماه، جلسه درس اخلاق عمومی با حضور اساتید، طلاب و کارکنان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی در سالن این مرکز برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم صرافی استاد حوزه ضمن توسل حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، ذیل مباحث پیرامون مناسبت های مختلف در ایام سال، همچون ایام فاطمیه، ایام ماه مبارک رمضان و .. به بیان فضیلت ماه محرم پرداخت.

وی گفت:  قران کریم در ماه رمضان نازل شده و هیچ ماهی با ماه رمضان برابری نمی کند، ولی در ماه محرم قرآن ناطق نازل شده است.

استاد حوزه، در ادامه به بیان چگونگی شهادت حضرت اباعبدالله پرداخت و گفت: در روز عاشورا قرآن ناطق در قلب های ما وارد می شود تا هدایت شویم، پس بکوشیم تا از مراسم های این ماه استفاده فراوان ببریم و امام زمان خود را بهتر بشناسیم تا شامل حدیث " من‏ مات‏ و لم‏ يعرف‏ إمام زمانه مات ميتة جاهلية هرکس بمیرد وامام عصر خودش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده است     (الكافي: ج 1 ص 374، 376ومسند أحمد: ج 4 ص 96.)" نشویم.

وی در پایان جلسه به طلاب توصیه کردند، سعی کنید از این فرصتی که در ایران هستید استفاده کنید و مطالعه کنید تا زمانی که برای تبلیغ به کشور خود بازمی گردید بتوانید به سوالات و شبهات مختلف مردم کشورتان در حوزه مسائل دینی به خوبی پاسخ دهید.

مراسم با ذکر مصیبت سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام) به پایان رسید.