برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، از برگزاری مراسم عزاداری اربعین حسینی در سالن این مرکز خبر داد.

اربعین

به گزارش مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، روز چهارشنبه 24/7/98 درس اخلاق با حضور طلاب و اساتید در این مرکز برگزار شد.

در این مراسم، سرکار خانم لباف استاد حوزه سخنان خود را پیرامو محبت امام حسین علیه السلام آغاز کرد. و ضمن اشاره به آیه 22 سوره آل عمران ادامه داد تنها حب حسین داشتن در کلام کافی نیست، بلکه باید شیوه و منش امام را بیاموزیم و در زندگی خود پیاده کنیم.

وی گفت: در این زمینه باید تحقیق کنیم زندگی ائمه و رفتار آنها با خانواده ، فرزندان  و دیگران چگونه بوده است؟

استاد حوزه در ادامه به بیان چرایی توصیه به زیارت امام حسین علیه السلام پرداخت و گفت: زیارتی که می­خوانیم اگر با توجه باشد، ارتباط برقرار می شود و ثمره دارد و گرنه فقط می شود لفظ و زیارت غیابی، زیارت باید خطابی باشد، یعنی چه بسا از راه دور زیارت می­کنید ولی خود را حاضر می دانید زیرا با توجه تمام کلمات و لغات را ادا می­کنید و نتیجه این نوع زیارت حضور حضرات در تمام لحظات زندگی است .

این مراسم با توسل به حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام به پایان رسید .