آموزش از راه دور طلاب در مقطع تمهیدیه

index

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا (س) از برگزاری آموزش مقطع تمهیدیه این مرکز بصورت غیرحضوری در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-1398 خبر داد.

سیده فاطمه رسولی موسوی درباره لزوم استفاده از آموزش های غیرحضوری در موسسات آموزشی، اظهار داشت: با توجه به شرایط حاکم در کشور و شیوع ویروس کرونا و به منظور حفظ سلامت طلاب، کلیه دروس در مقطع تمهیدیه این مرکز بصورت غیرحضوری ارائه می گردد.

وی تصریح کرد:این مرکز با تبدیل تهدیدها به فرصت نقش خود را بیش از قبل ایفا خواهد کرد تا با عمل به توصیه های مکرر رهبر معظم درباره استفاده از فرصت های فضای مجازی، زمینه ساز استفاده بیش از پیش فضاهای مجازی در امر آموزش باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر ارتباط مستمر اساتید با دانش پژوهان در فضای مجازی، دانش پژوهان از طریق پروفایل خود به کلیه محتواهای صوتی دروس دسترسی دارند.