برگزاری آنلاین آزمون‌های مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی

index

مدیر مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا علیهاالسلام از برگزاری آزمون‌های مرکز به صورت سيستمی و آنلاين خبر داد.

به گزارش روابط عمومی، خانم  رسولی موسوی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: جهت برآورد یاد گرفته‌های زبان‌آموزان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا علیهاالسلام، علاوه بر آزمون شفاهی که به صورت آنلاین گرفته می‌شد، از نیمسال دوم 99 آزمون چند گزینه‌ای سیستمی نیز برگزار می‌شود.

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهرا علیهاالسلام تصریح کرد: در ایام محدودیت‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی، سطح توانمندی‌های این مرکز در برگزاری کلاس‌ها و امتحانات مجازی نسبت به گذشته به نحو شایسته‌ای ارتقا یافته است.

رسولی موسوی با اشاره به اینکه دوره آموزش زبان فارسی در سه مرحله مقدماتی، متوسطه و پیشرفته در قالب6 کتاب برای آموزش زبان‌آموزان مرکز وجود دارد، افزود: در این آزمون‌ها ، تصحیح و نمره‌دهی توسط سیستم انجام می‌شود.

وی بیان داشت: در آزمون های مرکز موارد متعددی از جمله مهارت‌های چهارگانه (خواندن، نوشتن، شنیدن و گفتن)، میزان پیشرفت میان‌دوره و پایان‌دوره زبان‌آموزان، پیشرفت فراگیری زبان فارسی و دریافت داده‌ها مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌گیرد.