کانال تخصصی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا(س) آغاز به کار کرد

کانال1

مدیر مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام از راه‌اندازی کانال تخصصی آموزش زبان فارسی این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و بین‌الملل، خانم رسولی موسوی با اشاره به راه‌اندازی کانال تخصصی آموزش زبان فارسی در پیام رسان تلگرام، اظهار داشت: محتوای این کانال در سه سطح مقدماتی، متوسطه و پیشرفته برای زبان آموزان قابل بهره برداری است.  علاقمندان به فراگیری زبان فارسی با توجه به سطح زبانی خود می توانند از مطالب کانال استفاده کنند.

مدیر مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی جامعه‌الزهرا علیهاالسلام افزود: از ویژگی‌های این کانال می‌توان به منحصر به فرد بودن محتواهای آن اشاره کرد.

رسولی موسوی تصریح کرد: تمام محتوای این کانال تخصصی، توسط کارشناسان تولید محتوای این مرکز، تولید و بارگذاری می‌شود.

لینک کانال مرکز: