همزمان با سالروز میلاد امیرالمومنین علیه السلام، نشست بصیرت افزایی ویژه طلاب این مرکز برگزار شد

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی در آستانه سال نو خورشیدی و همزمان با میلاد سراسر نور حضرت علی علیه اسلام از برگزاری نشست بصیرت افزایی با موضوع شخصیت والای امام علی علیه السلام ویژه طلاب این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی روز دوشنبه 27 اسفند ماه، نشستی با حضور اساتید، طلاب و کارکنان مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی با سخنرانی استاد حوزه، سرکار خانم رکوفیان در سالن این مرکز برگزار شد.

در این نشست خانم رکوفیان به مباحثی پیرامون شخصیت والای امام اول شیعیان پرداخت.

وی در ادامه در خصوص آداب و رسوم ایرانیان در ایام نوروز افزود: جشن نوروز از آیین های باستانی  و ملی ایرانیان است که یکی از مقدمات آن گستراندن «سفره هفت سین» از هفت نعمت خداوند است که ساعاتی پیش از تحویل سال گسترده می شود. این سفره به کتاب قرآن کریم مزین شده و مردم ایران، آغازین ساعات سال نو را با دعای معروف تحویل سال و خواندن آیاتی از قرآن کریم جشن می گیرند.

در این مراسم، زبان آموزان با هر کدام از اجزای سفره هفت سین آشنا شدند و درباره اینکه هر کدام از این اجزا نماد چه چیزی است صحبت کردند.