ویژه برنامه میلاد حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام

9497478_513

ویژه برنامه ای به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهراعلیهاالسلام با حضور اساتید، طلاب غیرایرانی و همکاران در سالن مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی برگزار شد.

به گزارش مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی، روز شنبه 26 بهمن ماه در سالروز میلاد با سعادت دخت پیامبر، حضرت زهرا علیهاالسلام، مراسم سخنرانی و جشن و سرور با حضور استاد حوزه و مداح اهل بیت سرکار خانم «صرافی» در سالن این مرکز برگزار شد.

در این مراسم،صرافی با اشاره به سخن گهربار امام زمان علیه السلام که فرمودند: إنَّ لِي في إبنَةِ رَسولِ اللّه اُسوَةٌ حَسَنةٌ: دختر رسول خدا (فاطمه) براى من سرمشقى نيكو است.تأکید کردند در جهان  امروز دشمنان به اهمیت وتأثیر گذاری  فرهنگ سبز و سرخ شیعیان  یعنی فرهنگ انتظار و شهادت که برگرفته از تفکر فاطمی است، پی برده اند؛ همچنین  دشمنان می دانند ثمره فرهنگ شهادت وانتظار پویایی ، نشاط و پیروزی شیعه بوده،  لذا به دنبال شبیه سازی این فرهنگ در جوامع خود بوده که البته ناموفق بوده اند.

استاد صرافی در پایان  به دانش پزوهان توصیه کردند در ضمن توجه به پیروی از سیره عملی زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها که ثمره آن انتظار به معنای واقعی خواهد بود، دعا و استغاثه  برای ظهور حضرت حجت  را جزء وظایف اصلی خود قرار دهند.

در پایان این مراسم، سرکار خانم صرافی به مولودی خوانی و مدح فضائل بانوی دو عالم حضرت زهراعلیهاالسلام  پرداخت.