برگزاری امتحانات پایان ترم دوره تمهیدیه بصورت مجازی

images1

مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراعلیهاالسلام از برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم 99-1398 دوره تمهیدیه بصورت مجازی خبر داد.

سیده فاطمه رسولی موسوی، مدیر مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی جامعه الزهراءعلیهاالسلام گفت: با توجه به شرایط فعلی و جلوگیری از انتشار ویروس کوئید19 تمامی امتحانات در دوره تمهیدیه بصورت مجازی و از طریق سامانه دانش پژوهان و یا واتساپ برگزار می شود.

لازم است دانش پژوهان نکات زیر را در خصوص امتحان مورد توجه قرار دهند:

* برای امتحان دادن، در ساعت اعلام شده به سامانه دانش ­پژوهان و  آیکون "آزمون"  مراجعه کنید.

* امتحان فقط در تاریخ و ساعت اعلام شده برگزار می­گردد و  پس از آن سامانه بسته می­شود.

* امتحان را در ساعت­ های اوّل بدهید تا به خاطر شلوغی سامانه، در ساعت­ های پایانی دچار مشکل نشوید.

* در سامانه دانش ­پزوهان ساعت امتحان صبح از ساعت 8 تا ساعت  2 بعدازظهر(ساعت14) به وقت ایران است.

* در سامانه دانش­  پژوهان ساعت امتحان عصر از ساعت 2 بعدازظهر(ساعت14) تا ساعت 8(ساعت20) به وقت ایران است.

*جزئیات امتحانات پایان ترم و امتحان شفاهی قرآن در دو فایل زیر توضیح داده شده است.

1- برنامه امتحانات پایان ترم مجازی تمهیدیه
2- زمان بندی امتحان شفاهی قرائت1